NYHETER!

Her finner du de siste nyhetssakene fra SKK, klikk på overskriften for å lese hele artikkelen. 


Sommermodus/Summermode

Fra og med uke 24 går klubben over til sommermodus. Det vil si felles trening for alle grader av ungdom/voksne tirsdag og torsdag kl.1830-1930. Mer info kommer.

Vi starter opp igjen med shugyo uke/fellestrening for ungdom/voksne i uke 33, og vanlig timeplan i uke 34.


From week 24 SKK enters summermode. That means the schedule will be a session for all belts of youths/adults Tuesdays and Thursdays from 1830-1930. More info is coming.

We will start next semester with a shugyo week/joint training for youth/adults in week 33, and regular schedule for all members in week 34.

Treningssamling/Weekendseminar 

24.-26.05 kommer Shimizu sensei, og skal instruere oss gjennom helgen. Dette er trening for alle grader av ungdom/voksne, og vi oppfordrer alle ungdom/voksne til å melde seg på.

Les mer og meld deg på ved å følge linken her

On Friday Shimizu sensei arrives and will lead us through the weekend. This is training for all levels of youth/adults, and we encourage you to register and join.

Read more and register by following the marked link above.

Gradering/Grading

Det er enda noen som ikke har meldt seg opp til gradering. Minner om at fra og med lørdag 25. mai blir det dyrere å gradere seg. Nærmere tidspunkt om når man skal møte lørdag 8. kommer i uken før. Vi starter med barn først på formiddagen og så de voksne etterpå. Les mer og meld deg på ved å følge linken her

There are still some members who have not yet registered for grading. We would like to remind you that from 25th of May the grading fee increases. The timeschedule for the 8th will be presented during the week before. We will start with the kids in the morning and test the youths/adults afterwards. Read more and register by following this link.

17. mai

SKK stiller i år i Folketoget, og vi håper alle vil være med å vise fram klubben. Folketoget starter å bevege seg kl.1600, slik at alle bør være på plass senest 1545. SKK er nr. 20 i toget, og vi går bak Stavanger Fekteklubb, og foran Stavanger Kulturskole. Vår oppstilling før start er et sted fra Domkirkeplassen og i Kongsgata sørover mot Byterminalen. Det flotteste er selvsagt om du har på karatedrakten og/eller klubb hoodien, men om det ikke skulle la seg gjøre så kom gjerne i 17. mai stasen! Familiemedlemmer er velkomne til å være med, og spesielt med de minste barna. Dojoen er åpen fra 1445 - 1515 for de som skulle ønske å skifte der. Vi går også tilbake dit etter at toget løses opp i Bjergsted.

Bestilling av SKK t-skjorter

Vi tar opp bestilling av klubb t-skjorter. Kr.150,- for barn og 250,- for voksen.

Siste frist er fredag 3. mai!

Info og bestilling her

Norsk Karateforbund skal arrangere regionsamling for Vestlandet for Kumite og Kata i Stavanger Karateklubb sine lokaler. Våre trenere Morten Alstadsæther, Bettina Alstadsæther & Andreas Souranta er noen av trenerene. Så kommer også kata trener fra Karateforbundet Arne Wallann.

Høstens gradering ble avholdt 9 desember. Med rekord antall påmeldinger. Hele 116 skulle i ilden denne lørdagen i klubben. Spente deltakere og sensorer gjorde seg klar for en lang og spennende dag. Det hele gikk som vanlig meget godt for seg med fornøyde sensorer og deltakere som ble en grad høyere. Gratulerer til alle deltakere og sensorer for en...

Årets NM i Karate ble som i fjor avholdt i Kristiansand arrangert av Vågsbygd Karateklubb. Som alltid når Vågsbygd arrangerer ble det et fantastisk arrangert NM. Takk til Vågsbygd som igjen stod som arrangør.

Stavanger Karateklubb og Stavanger Aikidoklubb har inngått et samarbeid for utveksling av kunnskap til elevene i de to klubbene. Vi har avtalt 4 onsdager før nyttår, der vi trener 45 minutter Aikido og 45 minutter karate. Vi vil få lære ukemi (fallteknikk) og 3-4 grunnleggende aikidoteknikker.