NYHETER!

Her finner du de siste nyhetssakene fra SKK, klikk på overskriften for å lese hele artikkelen. 


Norsk Karateforbund skal arrangere regionsamling for Vestlandet for Kumite og Kata i Stavanger Karateklubb sine lokaler. Våre trenere Morten Alstadsæther, Bettina Alstadsæther & Andreas Souranta er noen av trenerene. Så kommer også kata trener fra Karateforbundet Arne Wallann.

Høstens gradering ble avholdt 9 desember. Med rekord antall påmeldinger. Hele 116 skulle i ilden denne lørdagen i klubben. Spente deltakere og sensorer gjorde seg klar for en lang og spennende dag. Det hele gikk som vanlig meget godt for seg med fornøyde sensorer og deltakere som ble en grad høyere. Gratulerer til alle deltakere og sensorer for en...

Årets NM i Karate ble som i fjor avholdt i Kristiansand arrangert av Vågsbygd Karateklubb. Som alltid når Vågsbygd arrangerer ble det et fantastisk arrangert NM. Takk til Vågsbygd som igjen stod som arrangør.

Stavanger Karateklubb og Stavanger Aikidoklubb har inngått et samarbeid for utveksling av kunnskap til elevene i de to klubbene. Vi har avtalt 4 onsdager før nyttår, der vi trener 45 minutter Aikido og 45 minutter karate. Vi vil få lære ukemi (fallteknikk) og 3-4 grunnleggende aikidoteknikker.

Da er september over og det er slutt på gratis trening. Innmelding i Stavanger Karateklubb gjøres via Norges Idrettsforbund sin innmeldingsside:

I helgen arrangerte Stavanger Karateklubb i samarbeid med Vågsbygd Karateklubb trenings helg for ungdom i alder 12-18 år. Helgen bestod av 2 økter lørdag og søndag. Vi var så heldige å få innleid Wayne Otto (9 ganger Verdensmester) som instruktør og Andreas Suoranta (SKK) som hjelpe instruktør. Wayne gjennomførte treninger av høy kvalitet samt...