NYHETER!

Her finner du de siste nyhetssakene fra SKK, klikk på overskriften for å lese hele artikkelen. 


Årets NM i Karate ble som i fjor avholdt i Kristiansand arrangert av Vågsbygd Karateklubb. Som alltid når Vågsbygd arrangerer ble det et fantastisk arrangert NM. Takk til Vågsbygd som igjen stod som arrangør.

Stavanger Karateklubb og Stavanger Aikidoklubb har inngått et samarbeid for utveksling av kunnskap til elevene i de to klubbene. Vi har avtalt 4 onsdager før nyttår, der vi trener 45 minutter Aikido og 45 minutter karate. Vi vil få lære ukemi (fallteknikk) og 3-4 grunnleggende aikidoteknikker.

Da er september over og det er slutt på gratis trening. Innmelding i Stavanger Karateklubb gjøres via Norges Idrettsforbund sin innmeldingsside:

I helgen arrangerte Stavanger Karateklubb i samarbeid med Vågsbygd Karateklubb trenings helg for ungdom i alder 12-18 år. Helgen bestod av 2 økter lørdag og søndag. Vi var så heldige å få innleid Wayne Otto (9 ganger Verdensmester) som instruktør og Andreas Suoranta (SKK) som hjelpe instruktør. Wayne gjennomførte treninger av høy kvalitet samt...

Styret i Stavanger Karateklubb vil takke alle som bidro til dugnaden som ble gjennomført.

I helgen ble det avholdt Kick off samling for hele norsk karate. Arrangør var Norsk Karateforbund. Stavanger Karateklubb deltok med to ungdommer i helgen Kristoffer og Jonathan. Samlingen var både for kata og kumite utøvere fra 12 år og oppover. Helgen bestod av totalt 7 økter igjennom helgen både tøffe og lettere økter for begge grenene. Sentrum...

Vi ønsker alle ungdommer som er interessert i Kumite og kanskje evt å konkurrere i fremtiden velkommen til en kul helg med en av karate verdens største legender. 16-17 september.